Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

REIPASMESSUT

27.4.2019 klo 11:00 - 15:00

Ilmainen

Reisjärvellä järjestetään Reipas-messut 27.4 klo 11-15. “Maailman paras koti” teemaiset messut avaa legendaarinen hiihtäjä Marja-Liisa Kirvesniemi.    

Reipas-messut järjestetään Reisjärven uudella Kisatien yläkoululla (Kisatie 5, Reisjärvi). Messut järjestetään jo kuudetta kertaa, mutta tänä vuonna messuilla on paljon uutta ohjelmaa uudistuneen teeman mukana. Tänäkin vuonna messuille odotetaan runsaasti kävijöitä. Järjestelyvastuussa on Reisjärven kr. opiston Yrittäjyyslinjan opiskelijat yhdessä paikallisten yrittäjien, oppilaitosten, kunnan, Selänteen sekä järjestöjen kanssa.  Tänä vuonna messujen yhteydessä Selänne järjestää myös 75-vuotiaden synttärit.

Ohjelmaa suunnitellessa olemme pyrkineet ottamaan huomioon kaikenlaiset ikäryhmät. Tubetähdet Milli ja Abe kertovat kodista ja perhe-elämästä sekä osallistuvat paneelikeskusteluun, Tyyne Kettusen Stand Up- Show, Neuvontaa teknologian käyttöön senioreille, lapsiparkki ja pomppulinna, konsolipelejä, myös tällä hetkellä maailman suosituimmalle videopelille Fortnitelle on tulossa oma piste. Pisteelle on tulossa supersuosittu pelitubettaja Gasoneeh. Ohjelmassa myös lautapelikokeiluja, vr-lasit, jotka arvotaan tapahtuman lopuksi kävijöiden kesken, valjastrampoliini, kiipeilyseinä, sekä paneelikeskustelu aiheesta koti. Ja paljon muuta.

Mahdollisuus myös osallistua kakkukilpailuun 2hlö tiimeissä.

Alle 13-vuotias voi osallistua vanahemman kanssa

yli 13-vuotias voi osallistua ilman vanhempaa

Tämä kilpailu vaatii osallistujat ennakkoon, joten ilmoita itsesi ja kaverisi  +35840 487 91 25 (Olivia Poikola) tai poikolaolivia@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.2019
Aika:
11:00 - 15:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.reipasmessut.fi/

Järjestäjät

Yrittäjyyslinja
selänne

Tapahtumapaikka

Kisatien koulu
Suomi + Google Map